SAKARYA / SERDİVAN - Kazımpaşa Anaokulu

Kazımpaşa Anaokulu

Adres
KAZIMPAŞA MAH. 18 NİSAN CAD. KAZIMPAŞA ORTAOKULU SİTESİ KAZIMPAŞA ILKOKUL VE ORTAOKULU BLOK NO 66/1 SERDİVAN / SAKARYA
Vizyon
Özgür ve sevgi dolu bir ortamda ülkemizin yarınlarına hizmet edecek mutlu çocuklar yetiştirmede öncü kurum olmak.
Misyon
Çoklu zeka kuramına uygun olarak Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, milli değerlere sahip, çocukların bilişsel, sosyal, dil, psikomotor becerilerinin gelişiminin desteklenerek üretimci, paylaşımcı, keşfedici, problem çözücü, hoşgörü sahibi, kendine güvenen , mutlu bireyler yetiştirmek. Çocukların içinde bulundukları ortamı güvenli, temiz, rahat ve gelişimlerini sağlayacak şekilde oluşturmak.
eTwinning Quality Label Kalite Etiketi Ödülü PROJE "KENDİMİ KEŞFEDİYORUM"
Öğretim Şekli :
13.00 da başlayıp 18.00 da bitiyor.
doğalgaz
Ulaşım
ÇARŞI-SERDİVAN İSTİKAMETİNDEN HER 10 dakikada bir, KORUCUK İSTİKAMETİNDEN HER 30 dakikada bir otobüs bulunmaktadır.
SERDİVANA BAĞLI KAZIMPAŞA MH.
İLÇE MERKEZİNE 5 KM , İL MERKEZİNE 7 KM UZAKLIĞINDA
Diğer Hususlar
ANAOKULUMUZ 8 ŞUBEDİR. 3 şubemiz okulumuz anabinasında, 5 şubemiz ise DAĞYONCALI, ÇUBUKLU,MEŞELİ,BEŞEVLER ve UZUNKÖY mahallerinde bulunmaktadır.